Imagini de la Bursa Locurilor de Munca pentru absolventi din data de 19.10.2018

Incepand cu data de 09.07.2018 a intrat in vigoare OUG nr.60/2018 care modifica anumite prevederi ale Legii nr.76/2002.

Textul ordonantei

Ce s-a schimbat prin OUG 60/2018?

In atentia tinerilor care doresc sa se angajeze - Informare tineri NEETs proiectul INTESPO

FISA PROIECTULUI "PRO ACCES ALTERNATIV RMPD"

Scrisoare de multumire adresata AJOFM Buzau de catre Agentia Nationala pentru Romi

Anunt evaluari competente profesionale

Informatii utile absolventilor - promotia 2018

IMPORTANT!!! - Pliant informativ privind ucenicia la locul de munca si privind efectuarea stagiului pentru absolvenţii de învăţământ superior

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale deruleaza în perioada 9 octombrie - 13 noiembrie 2018 procedura de angajare a unui numar de 37 de asistenti sociali, în judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Buzau, Galati, Tulcea, Braila, Constanta, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Arges, Dâmbovita, Teleorman, Ilfov, Olt, Dolj, Gorj, Cara?-Severin, Arad, Hunedoara, Timis, Bihor, Alba, Maramures, Satu Mare, Bistrita Nasaud, Sibiu, Cluj, Harghita, Covasna, Brasov, Bucuresti si sectoarele 1, 3 si 6. Expertii sunt angajati în afara organigramei, pentru implementarea proiectului „INTESPO - Înregistrarea Tinerilor în Evidentele Serviciului Public de Ocupare", contract de finantare POCU/2/3/113589.

Bibliografia, formularul de înscriere si alte detalii sunt disponibile pe site-ul Ministerului Muncii si Justitiei Sociale http://www.mmuncii.ro/j33/index.php/ro/minister/minister-organizare/conc...". Proiectul INTESPO este implementat de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca în parteneriat cu Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, Ministerul Educatiei Nationale si Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala si este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman, Axa prioritara 2 - Îmbunatatirea situatiei tinerilor din categoria NEETs, Obiectiv specific 2.3 - Cresterea numarului tinerilor NEETs inactivi înregistrati la Serviciul Public de Ocupare.

Cadrul legislativ privind ucenicia si stagiul la locul de munca:

Proiectul UNIT 4 –Ucenicie şi stagii pentru şomerii non-NEET din Regiunile mai puţin dezvoltate: informare

Anexa (adeverinta) nr. 26 - FORMA ACTUALIZATA
Situatie tineri NEETs la data de 15.05.2018

Planul de formare profesionala aprobat pentru anul 2018 - AJOFM Buzau

Planul de formare profesionala AJOFM Buzau pentru anul 2018 - realizari

Proiectul INTESPO – Înregistrarea Tinerilor în Evidențele Serviciului Public de Ocupare: informare si fisa proiect, date contact experti de ocupare din echipele locale de interventie.

Portal specializat pentru informare si comunicare in domeniul locurilor de munca verzi link

In atentia entitatilor din domeniul economiei sociale !

In conformitate cu Legea 219/2015, legea economiei sociale si a HG 585/2016 - norme metodologice, AJOFM, prin compartimentul de economie sociala, are rolul de a emite atestate întreprinderilor sociale si intreprinderilor sociale de insertie.

Intreprinderea sociala este persoana juridica de drept privat care desfasoara activitati in domeniul economiei sociale, care detine un atestat de intreprindere sociala si respecta principiile economiei sociale.

Actele normative, informatii suplimentare si formularele se regasesc in pagina de Economie Sociala

Registrul angajatorilor de ucenici


Cursuri de calificare pentru someri care vor incepe in perioada urmatoare:

Meseria - sursa de finantare Data start

Pentru inscriere sunati la 0238.727.913!