AJOFM Buzău - Instituție liberă de ”dosarul cu șină” !
Untitled Document

Bun─â ziua,

 

V─â contact─âm din partea Agen╚Ťiei Na╚Ťionale pentru Ocuparea For╚Ťei de Munc─â ca urmare a selec╚Ťiei dumneavoastr─â ├«n scopul de a participa la completarea unui chestionar privind angaj─ârile estimate pentru anul viitor ╚Öi de m─âsurare a unor tendin╚Ťe.

În urma completării chestionarului și a exprimării părerii dumneavoastră, vom putea stabili programele de formare profesională pe care le vom organiza.

├Än acest scop v─â rug─âm s─â accesa╚Ťi link-ul https://www.anofm.ro/chestionare/index.html,

deschiz├ónd chestionarul din sec╚Ťiunea - Chestionar din dreapta ecranului ╚Öi selectarea op╚Ťiunii autentificare pentru a completa r─âspunsurile la chestionarul dezvoltat de exper╚Ťii GLIS din cadrul proiectului ÔÇ×Rela╚Ťia SPO cu angajatorii - eSPORÔÇŁ, beneficiar ┬áAgen╚Ťia Na╚Ťional─â pentru Ocuparea For╚Ťei de Munc─â (ANOFM) p├ón─â la data de: 25 octombrie 2022.

Pentru autentificare în platforma ANOFM există 2 posibilităţi:

  • Angajatorii care au deja cont ├«n SEMM se vor autentifica cu creden┼úiale existente;
  • Angajatorii care nu au cont in SEMM se vor autentifica cu Codul Unic de ├Änregistrare ca utilizator, iar la parola va introduce indexul ANAF aferent declara┼úiei D112 pentru luna iunie 2022.


Durata de completare a chestionarului este de 15 de minute. La chestionar este recomandat s─â r─âspund─â persoana din firm─â care este responsabil─â de comunicarea cu Agen╚Ťia de Ocupare.

V─â mul╚Ťumim frumos pentru colaborare ╚Öi r─âm├ónem la dispozi╚Ťia dumneavoastr─â pentru orice clarific─âri!

Pentru informa╚Ťii suplimentare v─â rug─âm contacta╚Ťi pe:

 

 


ę 2009 Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Buzau admin